Tarotkort online

2020. december 15.
Kategorier: Tarot
Tarotkort online finns till för allt och alla. Med hjälp av tarotkort online kan du få svar på alla dina frågor, stora som små.

När man pratar om den mediala världen, olika rådgivare, spådamer och spåmän så kommer man ofta in på tarotkort, vad de kan förmedla och hur de kan användas. Tarotkort har funnits med väldigt länge; i flera decennier. Hur de kom till och hur länge de har använts finns det olika teorier om. Ofta pratar man om tidigt 1100-tal, men det tros ha funnits mycket tidigare än så.

Så vad är tarotkort och vad menas med tarotkort online? En typisk klassik tarotkortlek består av Stora Arkanan som innehåller 22 kort. Dessa 22 kort berättar om vår väg och vår roll här på jorden. Den Lilla Arkanan som innehåller 56 kort berättar om hur vårt dagliga liv är och vårt samspel med omvärlden.

När man har gjort en läggning med dessa korten så kan en avläsning göras till dig. Med hjälp av känsla, uppfattning, tolkning, energier och intuition så kan rådgivaren läsa av och ge dig svar och råd.

Det finns en hel uppsjö av olika tarotlekar att välja mellan. De har samma grundupplägg och system men bilderna och namnen på korten kan variera. En del passar bättre till nybörjare och andra är till för dem som har mer erfarenhet. Vilken kategori du än tillhör, så är det kloka att välja ut sin egen tarotlek. Känn efter, titta och välj sedan den som tilltalar dig mest. Med alla olika motiv, teman och färger så välj den tarotlek som känns rätt för dig. Oftast så kommer det sluta med att man äger flera olika tarotlekar som man använder till olika ändamål och till olika frågeställningar.

Om du ringer in till en rådgivare som hjälper dig genom tarotkort online så kan de använda sig av olika tarotläggningar. Där finns tusentals olika tarotläggningar och man kan alltid skapa nya om det finns behov till det. En tarotläggning kan innehålla olika mängd kort och de kan läggas i olika mönster. 

En av de mest vanligaste läggningarna kallas för Keltiska korset. Här använder man 9 eller 10 kort och de dras i turordning. Denna läggning kan användas på de flesta frågor och ämnen. Man kan även lägga ett "litet keltiskt kors", den innehåller färre kort, är mer "rakt på" och går fortare att lägga. Är man mer nyfiken på hur dagen kommer bli, vad man kommer ställas inför eller vad man ska fokusera på, så kan man be om "dagens kort", då endast ett kort dras.

När en spådam eller spåman ger dig en spådom genom tarotkort online så kan du få svar på frågor angående dåtid, nutid och framtid. Med hjälp av tarotkort online så kan man även få hjälp med vardagliga ting, om du har funderingar kring livet vad det än må vara, kärlek och relationer, ekonomi eller arbete och karriär. Ingen fråga är för stor eller liten. Du kan även hos någon av våra duktiga och kunniga rådgivare få råd och medial vägledning när du står inför ett vägskäl i livet.